
Як приготувати чавунну сковороду для використання?
Для початку необхідно вимити сковорідку не агресивними миючими засобами. Після того як сковорода буде вимита, її необхідно поставити на плиту, щоб випалити технічне масло. У міру вигоряння колір сковорідки буде змінюватися. Спочатку йтиме дим, а потім колір сковороди буде сірим і попелястим. У процесі того як випалюватиметься сковорода, буде з'являтися дим і неприємний запах, вона стане світла, це означатиме те, що технічна олія повністю виконана. Сковорода повинна стояти на плиті та грітися понад 10 хвилин.
Після того як дим перестав йти з нагрітої сковороди, до неї додають грам 200-300 солі, щоб повністю покрити робочу поверхню сковороди. Сіль має хорошу властивість, яка дозволяє забивати пори чавунний посуд. Після 10 хвилинного випалу солі в сковороді, сіль необхідно висипати і додати олію. Таким чином ми отримуємо натуральне антипригарне покриття сковороди. Бажано використовувати рафіновану олію без запаху. Я використовую для олії силіконовий пензлик. З фізики нам відомо що при нагріванні матеріал розширюється і тому важливо в цей момент змастити всю сковороду соняшниковою олією, у міру остигання сковороди все олії вбиратиметься в пори і створюватиме природну антипригарну поверхню. Залишки олії можна витерти паперовим рушником. Такий метод підготовки чавунні сковороди до експлуатації дозволить довго прослужити вашому посуду та дасть можливість готувати смачну їжу довгий час. Проколінна сковорода зроблена за такою методикою служитиме довше і дозволить не пригоряти їжі під час приготування.
Популярні товари
Нові надходження
Статті
Здати Батарею На Металобрухт - Ціни Металобрухту
..
Розбирання автомобілів на металобрухт: як заробити на утилізації автомобільних деталей
..
Сталь Ст3сп - Ст3: Характеристики, Аналоги, Властивості, Склад, Застосування
..